reede, jaanuar 07, 2011

Ken Park (2002)


Huvitav film tiinekate elust. Mitu samaaegset lugu vanematest võõrdumisest ja ebasiira moraali mõju vähenemisest. Iseenesest point oli tugev. Kahju ainult, et mulle juhtus vaatamiseks nö tsenseerimata variant. Seks on muidugi tore asi, eriti kui umbes viieteistaastane oled, aga miks pidi seda filmi ilustama pikad ja ülimalt näitlikud noorte inimeste n******s stseenid jäi mulle arusaamatuks. Läks pisut pervertseks. Täiesti õudne on ette kujutada kuidas resižöör motiveeris noori näitlejaid võtteks, et nüüd pead oma tilliga 20 sekundit mängima. Kindlasti on olemas kellegil väga deep vastus sellistele küsimustele. Mina selle peale ei tulnud. Hirmuga mõtlesin, et kindlasti on tüüpilisel Steven Seagali filmil selline uncut versioon, kus päriselt sadu inimesi õudsal moel hukub.

6.

2 kommentaari:

GuidoMukk ütles ...

ka minu arvates tuleks enamus sekssteene filmidest välja lõigata. Jätaksin vist vaid alles "Pariisi viimase Tango" stseeni

Trash ütles ...

Well, Venemaal on ilmunud veel tõeline uncut, see mida sa arvatavasti vaatasin on niinimetatud tavaline uncut versioon. :)