teisipäev, november 21, 2006

Casino Royale 2006
http:///www.imdb.com/title/tt0381061/


Putini silmadega Bond ja Sony kodutehnika.

Käisin kinos. Noh ootused olid suht suured. Tuli pisut pettuda. Film oli nigu põnevusfilm ikka...joosti ja lõhuti, aga sellist Bondi filmi tunnet väga hästi polnud suudetud edasi anda. Oleks võinud selle filmi vabalt näiteks Mission Impossible 4-ks ümber nimetada. Kõige rohkem oli puudus sellisest Bondi-huumorist...väikesest flirdist Miss Moneypenny-ga või uute vidinate tutvustusest agent Q-ga. Selline tuim ameerika film oli.
Danile Graig vist pole ka eriline naljamees. Natule liiga tõsise ja nukra mehe seekord pandud 007-t mängima. Noh võib ka öelda, et liiga hea näitleja valinud.

Positiivse külje pealt: Kuri mees oli jälle väga ja väga kuri. Kõige rohkem jäigi kummitama see kuidas Le Chiffre kasiinochipsidega mängis.

Ja muidugi Sony kodutehnikat demonstreeriti LIIGA PALJU.

Kui filmis jäi huumorit väheks, siis kinost väljudes sai korralikult ja õelalt naerdud. Keegi daam oli oma mürkrohelise Nissan Micra väga halvasti parkinud...ja 1 sotsiaalse närviga kodanik oli üle terve porise auto külje sõrmega kirjutanud "Tra, lits õpi parkima"

2 kommentaari:

Rika ütles ...

käisin ka vaatamas.
üldjoontes sinu kommentaaridega nõus. ja see film oli palju-palju reaalsem kui eelmine (mis kohati läks nüüd sellega võrrelduna ikka LIIGA abstraktseks=ulmeliseks).
ja siis veendusin muidugi selles, et seekordsel bondi osatäitjal polegi nagu väga viga. kuigi Dench oli näitlejana temas VÄGA üle :o)

alo ütles ...

Bondilikku huumorit oli Royale's ikka üüratult palju. Kavalad keele- ja sõnamängud. Rafineeritud naljad.. very-very British..

Ja mis kõige toredam.. Brosnanlikud one-linerid on kadunud. Jee.