esmaspäev, september 20, 2010

Salt (2010)


Kõigepealt tänaks oma ema, kes võttis mu armsa poja hoida. Tänu sellele jõudsin esimest korda kinno kahe aasta jooksul. Päris palju on muutunud. Vaatasin filmi kinos Kosmos. See oli tõeline ulme. Pilet maksis 25 krooni, Coca Cola 10 ja Pop corn 15. Tziisas kraist...see on ODAV. Mäletan vanast asjat, et vanasti oli kinoelamus ikka väljaminek. Lisaks lisada, et filmi vaatas peale minu ja mu naise veel umbes 15 inimest, siis hakkas päris kahju neist kinoärimeestest. Ots otsaga kokku ei tohiks selline äritegevus küll viia. Filmist rääkida, midagi suurpärast on raske. Oli ikka päris naeruväärne taies. Film oli selline nicolascage-ilik keskpärane susservusser seiklusfilm. Angelina Jolie ei olnud ilus. 10 aastat tagasi ei oleks olnud ma filmi vastu võibolla nii kuri, kuna pesus ja liibuvas riietuses Jolie oleks rõhunud edukalt minu mehelikele aistingutele. Nüüd jäi see ära. Jolie oli nii kõhna ja väsinud. Tundus, et põeks mingit rasket haigust. Või oli lihtsalt vanaks jäänud. Seda enam oli naeruväärne vaadata kuidas ta pidevalt vastu metallpinda kukkus ja pärast kohutavalt metallset matsu püsti tõusis ja edasi jooksis. Mida film edasi seda "kurjemaks" action läks ja suuremaks laibakuhi kasvas. Viimakseks madinaks oli filmi väärtus kahanenud kespärase B filmi tasemele. Säästumarketi filmiriiul siit ta tuleb.

3.

3 kommentaari:

GuidoMukk ütles ...

Uskumatult kehv filmivalik..kaks aastat kestnud kinopõua lõpetamiseks..irw

Darius ütles ...

Algselt oli uhke plaan Inceptioni vaatama minna, aga läks mölutamiseks ja ei jõudnud kuidagi. Oli valida, kas midagi oksenvalt romantilist või siis see. Esimesel katsel tulebki latt piisvalt madalale asetada.

veiks ütles ...

Ärge siis nüüd kohe nii õelalt...
Proovis ja ei tulnud välja ning tõsi ta on, et pärast filmi Joliega seksida küll ei tahaks ja sellel asjale ju järg ka tulemas. Vaatan ära, äkki muudan meelt.